EMOCJE INSTRUKCJA OBSŁUGI

Fundacja ANTONI i Poradnia Rodzinna ANTONI

zapraszają na warsztaty pt.

EMOCJE INSTRUKCJA OBSŁUGI

Celem warsztatu jest:

pogłębianie świadomości dotyczącej własnych stanów emocjonalnych

i towarzyszących im zachowań,

rozwijanie umiejętności wyrażania emocji i rozpoznawania ich u innych osób,

uwrażliwienie na sygnały wysyłane przez ciało pod wpływem emocji,

oraz odpowiedź na pytania:

po co nam emocje?

które emocje są złe, a które dobre?

jak emocje wpływają na naszą moralność?

jak zapanować nad emocjami?

czy życie bez emocji byłoby lepsze?

Termin: 21.10 2017 ; godz. 9.00-16.00

Koszt: 190 zł (jeśli z jakiegoś powodu nie możesz zapłacić pełnej kwoty a zależy Ci na udziale w spotkaniu - napisz)

Gdzie: Al. Kasprowicza 26, Wrocław

Ilość miejsc ograniczona,decyduje kolejność zgłoszeń.

Trenerzy:

Anna Konopka - pedagog, mediator współpracujący z Polskim Centrum Mediacji, psychoterapeuta pracujący w ujęciu systemowym po OSS w Krakowie rekomendowanym przez PTP, absolwentka Szkoły Trenerów Wszechnicy UJ ;  trener Dolnośląskiego Centrum Psychoterapii;

Maria Obertaniec -  psycholog, trener, psychoterapeuta w trakcie certyfikacji przy PWT; absolwentka Szkoły Trenerów SIEĆ rekomendowanej przez PTP; od 15 lat prowadzi warsztaty z zakresu kompetencji osobistych;

Trenerzy pracują w oparciu o wartości chrześcijańskie.
WARSZTAT PRZEZNACZONY JEST DLA OSÓB DOROSŁYCH.

Metoda warsztatowa to mini-wykłady, praca w grupach, w parach, praca indywidualna (kartka/ołówek), kreatywne formy - plakat, drama. Podczas warsztatu uczestnicy uczą się otrzymując nowe informacje, ale także poprzez reflektowanie i wymianę doświadczeń. Warsztat opiera się na aktywności własnej uczestników, dlatego czas warsztatu mija bardzo szybko i efektywnie. ZAPRASZAMY DO ZAPISÓW!